Dovolujeme si vás upozornit, že tyto webové stránky využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Co jsou to cookies:

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

NázevKdo má přístup k informacím
Účel

Expirace

Odhlášení

Facebook pixelCookie třetí strany/ FacebookNení to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.180 dnůZměnit nastavení Facebooku
_gat_UA-xxxxx7398-1Cookie třetí strany/ GoogleAnonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 1 minutaZakázat cookie
 _gaCookie třetí strany/ GoogleAnonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 730 dníZakázat cookie
_gidCookie třetí strany/ GoogleAnonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.1 denZakázat cookie
_utmz, _utmaCookie třetí strany/ GoogleAnonymně měří návštěvnsot z vyhledávače Google.1 denZakázat cookie
_hjIncludedInSampleCookie třetí strany/ HotJarPomáhají porozumět, jak se návštěvníci chovají na stránkách. Anonymně sleduje pohyby myši, kliknutí apod.po dobu návštěvyZakázat cookie

Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že dle zákona máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pkud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

Jak zapnout cookies?

Pokud chcete znovu dát souhlas pro reklamní cookies, stačí kliknout na tlačítko níže.

Zapnout marketingové cookies


Máte ke cookies dotazy? Napište nám na radbych@cybersec.cz.

IDC-softwarehouse, s.r.o.

Dělnická 1324/9
170 00 Praha 7

+420 296 338 111
info@idc.cz

IČ: 26204576
DIČ: CZ26204576
Datová schránka:  i9sqfz3

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu C, vložce č. 79504.

AITOM Digital s.r.o.

Ohradní 1443/24b
140 00 Praha 4

+420 731 533 572
radbych@aitom.cz

IČ: 24171816
DIČ: CZ24171816
Datová schránka: whv6uc

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu C, vložce č. 185319.